Trafikinfo

Air Åland lämnar över till Next Jet

Från den 1 juli upphör Air Åland med flygverksamheten. Från detta datum tar Next Jet över all produktion och också ansvaret för passagerare och resor. Passagerarna kommer inte märka någon skillnad, efter sommaruppehållet till den 6 augusti flyger Next Jet precis som Air Åland flög fram till sommaruppehållet. Det är lika enkelt efter det datumet att flyga till Stockholm Arlanda och Åbo som det var medan Air Åland ansvarade för resorna. Air Åland fortsätter som underleverantör åt Next Jet och sköter bland annat check in i Mariehamn och i Åbo. Dessutom kommer några av Air Ålands flygvärdinnor att bemanna Next Jet flygningar på dessa rutter.

Alla biljetter bokade och sålda av Air Åland bokas om till Next Jet. Likaså fungerar samtliga Air Åland e-pass lika bra hos Next Jet som de tidigare fungerade hos Air Åland.

Frågor om flygen till och från Mariehamn kan ställas till Air Åland 018-17110, eller direkt till Next Jet +46771 90 00 90. 

Trafikinformation i realtid.

Via denna länk får du tillgång till den senast uppdaterade informationen från Finavia gällande aktuella avgångs- och ankomsttider för Mariehamns flygplats.