Turku alkaen 39 €

Huhtikuun 2. päivä Air Åland aloittaa lennot Turkuun. Varaa ja maksa suoraan verkossa. Varaus on nyt avoinna huhtikuun ensimmäisten viikkojen osalta, lisää lähtöjä avataan tuota pikaa.

Lippuja alkaen 39 €, nuorisolippu, FullFlex 195 €. Ilman mitään lisämaksuja.

Jos lennät lomamatkalle Turusta, esimerkiksi Ryanairin kanssa, voit varata meiltä lomayhteyslennon. Sen hinta on 59 €.

Seniorilippu, sinulle joka olet täyttänyt 65 vuotta, maksaa 69 €.

Nuorisolippu, sinulle joka et vielä ole täyttänyt 26 vuotta, maksaa 39 €.

Economy-lipun hinta on alkaen 49 €. Economy-lippuja on vaihteleva määrä varauksesta riippuen. Mitä aikaisemmin varaat, sitä suuremmat mahdollisuudet on saada edullisempia Economy- lippuja. Muutos Economy-lippuun maksaa 50 € sekä mahdollisen erotuksen uuden lipun hinnasta. Economy-lippuja ei lunasteta takaisin.

Merimieslippu maksaa 79 €.

Sinulle joka lennät työmatkoja ja maksat matkasi itse,  on mahdollista tehdä sopimus kausilipusta Air Ålandin kanssa. Ota yhteyttä Air Ålandin bookkaukseen, puh. 018-17110 tai sähköpostilla, booking@airaland.ax.

 

Lennot alkaen 39 €

 

Edullisin maksaa 39 € ja sen voi varata hyvissä ajoin etukäteen. Näitä lipputyyppejä löytyy jokaiselle lähdölle, mutta suosituimmilla lähdöillä niitä on vähemmän. Oletamme, että nämä lipputyypit ovat loppuunmyytyjä viimeistään kuukausi ennen lähtöä.

Seuraavaksi halvemman lipputyypin hinta on 49 €. Tämänkin hintaluokan lippuja on mahdollista varat hyvissä ajoin etukäteen.

 

Muut edulliset lippuluokat ovat varattavissa aina lähtöön asti riippuen varaustilanteesta sekä lippujen kysynnästä. Lippujen hinnat vaihtelevat välillä 79 € ja 149 €.